Strøm-band-image

Strøm, vakre atmosfærer og tunge riff som tar deg inn i din egen verden.

Strøm er et norsk/tysk metal-band som tar inspirasjon fra blant annet nordnorsk natur når de konstruerer sine (for det meste) instrumentale låter. Her blir det ofte stort og atmosfærisk, men det kommer også innslag av vakre melodier, hardttreffende gitarriff og kule rytmer. Men Strøm er mer enn musikk. Med både en unik visuell stil (og en egen mytologi?) er dette et band som kan oppleves på flere plan.

Fra sin start rundt 2015 besto bandet av trommis Peter og gitarist Markus. I 2018 fikk de også med seg bassist og lydtrollmann Thomas som raskt dro lydkvaliteten opp et par hakk.

Den første musikkvideoen kom i 2016 på YouTube, men Strøm kom først på Spotify i 2021 da låten Masters ble sluppet som singel. Strøm er det man kan kalle et avstandsband, da Peter og Markus stort sett holder til i ulike deler av Nord-Norge og møtes når det mulighet. Thomas derimot holder til i Tyskland, så hele Strøm har faktisk aldri vært i samme rom enda.

I blant er det også gjestemusikere å høre i låtene til Strøm, slik som vokalist Tristan i en kommende låt, fiolinist Yvonne i Seaborne Storm Eater, og sologitarist Rooky som nå har vært med i flere av de siste låtene og kan se ut til å bli et ganske fast innslag.

strom@1402.no

Last ned vårt press kit her (zip fil). Her har du rask tilgang til både logoer, band bilde, band bio og låter.