The Strøm sessions

The strøm sessions

crazy stuff … created in a parallel universe

—-

Første session låt. Mange flere kommer. Tatt opp under våre legendariske jam sessions. Denne her er helt umetallisk … fri improvisering rundt et tilbakelent jazz tema. Kos dere med denne!

—-

Har du noen gang krysset fartsgrensen i en kjellerstue? Det har nemlig vi! Nå var det heldigvis ikke i bil… det fikk vi nemlig ikke plass til på Peter sitt kontor. Men musikalske fartsgrenser ble krysset, og vi var ikke langt unna å miste kontrollen. Det gikk likevel bra, og her har dere resultatet!

—-

Nok en godbit. 100% improvisering. Ingredienser: 50% gitar + 50% trommer. Ingnen kunstige tilsettingsstoffer. Ingen smaksforsterker. Lokal produsert og kortreist. Vel bekomme!

—-

Her er det stemningen som står i forgrunnen og ikke de (ellers verdenskjente) banebrytende musikalske ferdighetene våre. Et eller annet som gjør dette å høres ut som musikk i våre ører. Men hør selv …

—-

Denne er nokså eksplosiv. Legg spesielt merke til starten av låten … utrolig bra samspill her. Det må ha vært et synsk øyeblikk at vi fikk samkjørt denne bråstarten. No plans, no concepts, just playing 🙂 Enjoy STRØM

—-

Ridden and behexed …. tja…ikke så mye mer å tilføye her

—-

100% improvisation.
Intense and excessive rush of speed …

Kvalifikasjoner

Publisert

06/11/2016