kremt…kremt…

…tja….da står vi nå her med hendene i været og gitaren i jerngrep og skal plutselig holde velkomsttalen. Vi som egentlig bare er to lavmælte musikkfrelste spesialister som trives best bak instrumentene. Da kan vi  jo like godt begynne med å introdusere oss. For da vet dere neste gang dere er innom her hvem dere er på besøk hos. Strøm er bandprosjektet bestående av to profesjonelle amatører.

Da har vi Markus (Skårnes…for ordens skyld). Mye skjegg for tida. Gitaren sitter rett på hjertet og ekte Korsnesværing (de som ikke har hørt om Korsnes før…plassen er også kjent som verdens navle .. men ikke si det til noen…det er hemmelig).

Og på den andre enden sitter Peter (Krüger..også her må vi overholde orden). Mindre skjegg men lengre hår enn han Markus. Tromme er hans andre språk. Ekte Berlinerbolle (de som ikke har hørt om Berlin…tja…bare spør han Peter … han har vært der).

Etter at hunden til han Peter var på nabobesøk for å stjele litt tørrfisk snublet begge hovedpersonene i dette eventyret over hverandre. Det var da det hele begynte (historien med bjørnen og uglen og året 1402 er nemlig rene oppfinnelsen for å gjøre oss litt mer overjordisk…). Vi finner ut at vi matcher godt. Tromme og gitar er en god kombo. Vi snakker samme språk og så ble det ene til det andre….metalmusikk uten grenser. Og nå…helt plutselig er vi verdenskjente…nesten utrolig, ikke sant? Så..nå vet dere det. Ingen av oss vet hvor ferden skal gå…men vi synes nå i hvert fall at vi er på riktig spor. Og neste gang dere er innom her så er vi kanskje et steg videre … velkommen innom!

 

don’t follow the stream …

follow us