The Strøm sessions

Når vi lager musikk så foregår det som regel som følgende. Ungene til Peter har tatt kvelden og er nettopp sovnet. Han sender røyksignaler over til Markus. Luften er ren. Etter ca. 5 minutt kommer Markus ruslende gjennom urskogen med gitarkoffert og forsterker. «Hei» «Hei». Inn på kontoret til Peter.

Kort håndtering av kveldens kabelsalat. Klar, ferdig, rett på sak! Som regel følger flere timer med musikalsk flyt og avanserte improvisasjoner innenfor metal, rock, punk med innslag av diverse. Bare avbrutt av noen kjappe dialoger ispedd hosteanfall og tullete kommentarer. Vi er dyktige på det. Det som er så fantastisk her er at vi aldri vet på forhånd hvor den musikalske ferden går, men at vi kan stole på hverandre som reisefølge. Og mange ferder ble det. Og mange spennende hørverdigheter som dukker opp underveis.

Det er noe unikt ved musikk som oppstår i øyeblikket. Lydopptakeren har blitt en fast bestanddel av disse musikalske oppdagelsesturene. Så vi har tenkt å dele høydepunkter fra det vi kaller for «The Strøm Sessions» med dere. Første lille smakebit er noe som er litt utenfor metallmusikkens grenser. Men hør selv …

don’t follow the stream …

follow us